Piškotki! Za izboljšanje uporabniške izkušnje in pravilen prikaz, ta stran uporablja piškotke. Piškotki ne morejo razkriti vaše identitete. Ali se strinjate, da se na vaš računalnik naložijo piškotki za ta namen?
DA! Več!
Servis monitorjev, notesnikov in namiznih računalnikov
Flop d.o.o. > servis in podpora > zadovoljna stranka


Smo eden izmed redkih računalniških servisov , ki pride na željeno lokacijo (v pisarno, delavnico, k vam domov, ...).
Odlikuje nas strokoven in učinkovit pristop k delu. Naša prednost je v zanesljivosti, hitrosti, tradiciji in znanju. Zakaj bi zaupali računalnik nekomu, ki ga niste še nikoli videli.

Vedno smo vam na voljo in težavo odpravimo največkrat še isti dan. Popravljamo vse, od monitorjev, tiskalnikov, prenosne in stacionarne računalnike ter ostalo opremo. Skupaj bomo poiskali primerno rešitev.

Prevečkrat se dogaja, da poskušajo računalnik popraviti osebe s pomanjkljivim znanjem in taki, brez izkušenj. Prav takšni računalniki ponavadi pristanejo v našem servisu. Takrat se pojavi še kakšna dodatna napaka, ki je posledica nestrokovnega dela. V upanju, da nas boste z nasmehom obiskali, vas lepo pozdravljamo in vam želimo veliko prijetnih ur ob vašem "prijatelju."

V našo strokovnost smo tako prepričani, da vam za opravljeno delo dajemo 3 mesečno garancijo. če z opravljenim delom niste zadovoljni vam ni potrebno plačati.Vzdrževanje prenosnih računalnikov...

Za brezhibno delovanje prenosnega računalnika je zelo pomembno hlajenje. Prenosni računalnik ima tako kot stacionarni ventilator in hladilnik, ki skrbita za hlajenje procesorja in ostalih komponent v računalniku. Ker pa so komponente v prenosnem računalniku veliko manjše kot v njegovem stacionarnem bratu, je lahko že manjša količina prahu vzrok za nezadostno hlajenje sistema. Iz izkušenj vam priporočamo, da hladilnik prenosnega računalnika očistite vsaj enkrat na leto, še bolje pa je vsakih 8 do 9 mesecev. Na spodnjih slikah lahko vidite kako hladilnik prenosnega računalnika izgleda pred in po čiščenju prahu.
Da bi lahko uspešno očistili hladilnik, je treba računalnik velikokrat delno razdreti. Odvisno je od modela računalnika vendar brez izvijača hladilnika ne boste mogli dobro očistiti.


Servis obsega:

> servisiranje strojne in programske opreme
> popravilo prenosnih in stacionarnih računalnikov
> vzdrževanje in preventivna kontrola opreme
> čiščenje virusov in ostale nadloge
> nadgradnja računalniških sistemov
> namestitev programske opreme po meri
> svetovanje pri izbiri računalniških sistemov
> ...