FLOP d.o.o. spletna trgovina

Splošni pogoji, dostava in plačiloPIŠKOTKI

Na naši spletni strani uporabljamo 3 piškotke. Dva sta za izbran prikaz pogleda in razvrščanje artiklov in eden, kamor zapišemo naročene artikle, torej za košarico. Ne uporabljamo nobenih piškotkov za sledenje uporabnikovih navad, identitete ali drugih osebnih in neosebnih podatkov.

REGISTRACIJA in VRASTVO OSEBNIH PODATKOV

Nakup v spletni trgovini se opravi brez registracije, podatki za plačilo in dostavo se vnesejo na koncu ob potrditvi nakupa. Nobeni pdatki o kupcu se ne hranijo trajno in se uporabijo izključno za potrebe izvršitve naročila. Po izvršitvi naročila se vsi osebni podatki o kupcu izbrišejo. V spletni trgovini se ne vodi zgodovina nakupov. Od nas nikoli ne boste prejeli reklam.
Kupec se strinja s takšnim načinom varstva osebnih podatkov.
Več si lahko preberete na strani POLITIKA ZASEBNOSTI

POPUSTI SE MED SEBOJ NE SEŠTEVAJO!


POTEK NAKUPA

- po oddaji naročila je naročilo sprejeto v čakalno vrsto,
- naročilo bo pregledano in preverjena dobavljivost,
- uporabnik dobi elektronsko sporočilo in predračun za plačilo na TRR.
- ko prejmemo plačilo, uporabniku na email pošljemo račun hkrati odpremimo blago s pošto Slovenije.


PREKLIC NAROČILA

Kupcu pripada pravica, da blago vrne v roku petnajstih dni po prejemu brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi blaga. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti tudi kopija računa.
Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila vplačil vršimo na TRR kupca.
Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.
Možnost vračila ne velja za programsko opremo, avdio in video nosilce ali če je potrošnik odprl varnostni pečat ali če blago ni v originalni nepoškodovani embalaži.
Če je kršen eden od pogojev za vračilo, se blago vrne kupcu na njegove stroške.
Če kupec, kljub kršitvi vsaj enega od pogojev za vračlo, blago ne želi prevzeti, ni uporavičen do vračila denarja.


PALČILNI POGOJI

1. PLAČILO
Plačilo kupnine se izvede z nakazilom na naš TRR. Naročeno blago vam dostavimo preko Pošte Slovenije,
Pošta v tem primeru zaračuna poštnino po njihovem ceniku.


VELJAVNOST PONUDBE

Oddaja naročila preko spletnega obrazca na spletni strani flop.si velja kot pogodba o nakupu med prodajalcem in kupcem. Cene za izbrano blago veljajo na dan nakupa - na dan zaključka in oddaje naročila preko naše spletne trgovine.


DOSTAVA

Strošek pošiljanja blaga po pošti plača prejemnik. Račun za pošiljanje vam izstavi pošta Slovenije. Če je blago na zalogi je dobavni rok 2 dni, če blago ni na zalogi je dobavni rok 5 do 7 dni. Rok dobave za artikle, ki jih ni možno dobiti v predvidenem roku (pošle zaloge), bomo sporočili preko elektronske pošte. Naročene artikle dobavimo takoj, ko je mogoče.


GARANCIJA

Vsi izdelki v prodaji na www.flop.si imajo garancijo uvoznika oziroma proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje v Sloveniji. Za uveljavljanje garancije in servisno vzdrževanje se lahko obrnete na naše podjetje. NASLOV! klikni tukaj
Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji navedeni na garancijskem listu, ki je priložen vsakemu izdelku. Brez računa in garancijskega lista ne morete uveljavljati reklamacije. Za dodatne informacije nam pišite: E-mail: info@flop.si ali pokličite po telefonu. NASLOV! klikni tukaj
Posredovali vam bomo dodatne informacije in poskrbeli za odpravo napake.


MINIMALNI ZNESEK

Minimalni znesek spletnega naročila je 5,oo EUR. Dokler minimalni znesek naročila ni dosežen, oddaja naročila ni možna.